Man doodgeschoten in Schaarbeek

Op de parking van het warenhuis Colruyt in de Jeruzalemstraat in Schaarbeek is in de nacht van dinsdag op woensdag een man doodgeschoten. Volgens Anja Bijnens, woordvoerster van het parket, kreeg de man een kogel in de borstkas.

jatimmermans

De man is geïdentificeerd maar zijn identiteit wordt voorlopig niet vrijgegeven. Het Brusselse parket is ook zeer karig met commentaar over de omstandigheden van de schietpartij. "Het onderzoek bevindt zich nog in een zeer pril stadium", zegt Bijnens.

Volgens het parket had het slachtoffer omstreeks 03.00 uur een café in de buurt verlaten en was hij op weg naar zijn wagen toen hij één kogel in de borst kreeg. De man werd nog overgebracht naar het ziekenhuis maar overleed tijdens die overbrenging aan zijn verwondingen.

In de eerste berichten over de schietpartij was sprake dat het mogelijk om een carjacking ging maar dat kon het parket voorlopig niet bevestigen. Het is ook niet duidelijk of de wagen van het slachtoffer gestolen is en al evenmin of de politie een verdachte op het spoor is.

Het gerechtelijk onderzoek is in handen van onderzoeksrechter Heusghem.

Belga

Foto Google Street View

MEER OVER Schaarbeek