Petrus ontvangt nominatie Zilveren Lepel

Het Boechoutse huiskamerrestaurant Petrus is donderdag met een Zilveren Lepel gelauwerd.

De onderscheiding is uitgereikt door de zogenaamde Tafel van de Zilveren Lepel, dat vijf jaar geleden is opgericht door enkele leden van een Rotary-serviceclub met interesse in de gastronomie.

Horecawatchers van de Tafel van de Zilveren Lepel gaan na of restaurants een goede prijs-kwaliteitverhouding aanbieden en aspecten als netheid, bediening en gezelligheid hoog in het vaandel dragen. Is dat het geval, dan mogen de zaakvoerders een oorkonde van het genootschap als bewijs daarvan in ontvangst nemen.

Later dit jaar reikt het genootschap onder het tiental genomineerde zaken in de Antwerpse rand zijn Zilveren Lepel uit.

Restaurant Petrus is acht jaar terug opgestart door chef-kok Petrus Eggers en zijn vrouw Ingrid Duys. Vandaag staat hun zaak gekend als vleesrestaurant, dat onder meer zweert bij het exquise rundvlees van het Belgisch Witblauw. JVdPo

Foto Patrick De Roo

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio