Ronde Tafel 62 Geel deelt €41.000 uit

Print

Ronde Tafel 62 Geel deelt €41.000 uit

Geel - De Ronde Tafel 62 Geel heeft met haar zestien leden een bedrag kunnen vergaren van €19.500 voor de sociale projecten van Mens in Nood, de Waaiburg, Avalympics, Rode Kruis, de Mast en de Geelse zwemclub.
Voor het 21ste jaar op rij organiseerde de Ronde Tafel van Geel een Mosselfeest waarbij de opbrengsten bestemd zijn voor de sociale projecten die zij ondersteunen. De zestien leden van deze club wisten €19.500 te vergaren ten gunste van Mens in nood, de Waaiburg, Avalympics, Rode Kruis, de Mast en de Geelse zwemclub. Dit dankzij de vele sponsors en sympathisanten die aanwezig waren tijdens het mosselfeest in het Sint-Aloysiusinstituut te Geel.

Daar bovenop hebben de leden van Ronde Tafel 62 Geel een extra bijdrage kunnen leveren dankzij het winnen van een zonaal project. De nationale Ronde Tafel is immers opgedeeld in vijf zones. Elke club kan jaarlijks een project indienen, welk gesteund wordt door alle tafels uit de zone waarvan zij deel uit maken. Als gevolg hiervan kon Ronde Tafel Geel de som van €21.500 overmaken aan het kinder Muco fonds. De vereniging die overigens enkel uit mannen jonger dan 40 bestaat, heeft dinsdag avond in Bistro Vincent te Geel voor liefst voor €41.000 cheques kunnen overhandigen.

Los van deze prestatie engageert de club zich om bij elke activeit op eigen kosten een mucopatiënt uit te nodigen om deze mensen een onvergetelijk moment te bezorgen. Om deze afgrijselijke ziekte even te kunnen vergeten en de mucopatiënten een glimlach op hun gezicht te kunnen toveren. De Ronde Tafel van Geel is geen business club, maar een vereniging van jonge mannen met het hart op de juiste plaats.

Marc Leysen
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio