Vanoppen: "Licentie is het resultaat van maanden keihard werken"

Vanoppen: Licentie is het resultaat van maanden keihard werken

Vanoppen: "Licentie is het resultaat van maanden keihard werken"

Print
Beerschot-voorzitter Patrick Vanoppen was dinsdag opgelucht nadat zijn club de voetballicentie voor volgend seizoen beet had. "Zoals ik al eerder heb gezegd is dit voor mij het signaal dat de club definitief gered is", verduidelijkte Vanoppen de huidige situatie op het Kiel.

"Dit is het resultaat van maanden keihard werken van onze administratie. Ik wil mijn medewerkers dan ook van harte bedanken en feliciteren met dit resultaat. We hebben altijd vertrouwen gehad in een goede afloop. Zoals ik al eerder heb gezegd, is dit voor mij het signaal dat de club definitief gered is. Vanaf nu kunnen we volop naar de toekomst beginnen kijken", aldus Vanoppen.

"Beerschot AC heeft met verve de controle van de Licentiecommissie doorstaan en krijgt, net als alle andere eersteklassers, een licentie voor het seizoen 2012-2013. Daarmee geeft de commissie aan dat de club tot eind februari volledig in orde is met alle betalingen én dat er voor volgend seizoen een geloofwaardig en haalbaar businessplan op tafel ligt", voegde de club er nog aan toe.

De Licentiecommissie oordeelde dinsdagnamiddag dat alle clubs uit de Pro League een licentie voor komend seizoen krijgen. Over de licenties van de tweede- en derdeklassers wordt later deze week beslist.

Belga

Foto GMAX

MEER VOETBALNIEUWS