Vrouw die meisjes dwong tot prostitutie moet cel in

Vrouw die meisjes dwong tot prostitutie moet cel in

Vrouw die meisjes dwong tot prostitutie moet cel in

Print
De 55-jarige Aicha M. is door de Dendermondse strafrechter dinsdag veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf en 5.500 euro boete. Ze is ook voor tien jaar ontzet uit haar burgerrechten.

De vrouw verdiende 2,5 miljoen euro als uitbaatster van een seksclub, door minderjarige en illegale meisjes uit haar geboortedorp in Marokko te verplichten zich te prostitueren. Dat gebeurde in Bar Tropical aan de Gentsesteenweg in Erpe-Mere.

Negen illegale meisjes werkten er van 2006 tot eind 2008 de klok rond om klanten te ontvangen. Het gebouw bleek een echte "zwijnenstal" te zijn, met lakens die amper gewassen werden, geen stromend water en erbarmelijke hygiënische omstandigheden. De vrouwen werden verplicht om in een zetel en tussen het ongedierte te slapen. Condooms werden haast niet gebruikt.

De vrouw lokte de meisjes uit haar geboortedorp naar België, om er zogezegd in haar restaurant te werken. Bij aankomst werden ze echter meteen in de seksclub ingeschakeld. Met het geld dat de vrouw verdiende liet ze in haar geboortedorp villa's bouwen voor haar en haar familie.

De zaak werd opgedoekt na langdurig telefonieonderzoek en observatie van de politie.

Belga

Foto GVA

.

Nu in het nieuws