Superfan Tjorven ontmoet Boonen

Superfan Tjorven ontmoet Boonen

Superfan Tjorven ontmoet Boonen

Print
Er komt maar geen einde aan het sprookje waarin Tjorven Cleenewerck sinds zondag is beland. Zondag moet hij al zowat de gelukkigste supporter ter wereld geweest zijn na de zege van Tom Boonen in de Ronde van Vlaanderen, vanmiddag zal hij zijn idool in levende lijve ontmoeten. "Een kinderdroom", aldus een dolgelukkige Tjorven."

Naast de prachtige beelden wanneer Boonen over de finish reed, ging Tjorven misschien nog wel met hét beeld van de Ronde lopen. Op radiozender MNM mocht hij gisteren al vertellen over wat "het mooiste moment in zijn leven" was. Vandaag heeft de zender immers een nog grotere verrassing in petto.

"Ondanks dat er nog een paar belangrijke momenten komen voor Boonen en het dus een erg drukke periode is, hebben we toch geprobeerd om iets in elkaar te steken", vertelt Brunhilde Verhenne, de persverantwoordelijke van de sponsor van Boonen.

"Daags voor een wedstrijd organiseren we gewoontelijk een persconferentie. Aangezien morgen de Scheldeprijs wordt gereden, zal er vanmiddag om 16 uur een persmoment zijn. Daarop hebben we ook Tjorven uitgenodigd."

De jongeling is dol van vreugde, maar tegelijk ook zenuwachtig voor de ontmoeting met zijn grote idool. Al weet hij nog niet wat hij precies gaat zeggen. "Papa gaat mij helpen", vertelt Tjorven. "Ik ga het ook op een papiertje schrijven. Dit is een kinderdroom die uitkomt."

Foto Sporza

Meer sportnieuws