Renard ziet terugkeer naar Standard zitten

Renard ziet terugkeer naar Standard zitten

Renard ziet terugkeer naar Standard zitten

Print
Standard denkt eraan om Olivier Renard (foto) weer naar Luik te halen. De doelman van KV Mechelen past perfect in de kraam van de Rouches.

“Concreet heb ik nog niets van Standard gehoord”, vertelde Olivier Renard gisteren. “Maar ik zou een terugkeer naar Sclessin zeker zien zitten. Ik heb altijd een goede band gehad met de club, de directie en de fans. Alleen moet Standard wel nog tot een vergelijk komen met KV Mechelen, want ik heb nog een contract voor twee seizoenen bij Malinwa.”

Dat zou op zich geen onoverkomelijk probleem mogen zijn. KV Mechelen lijkt niet geneigd zijn doelman veel in de weg te leggen. Voor Renard zou bij Standard niet alleen een contract als speler klaarliggen, maar ook een eventuele functie in de sportieve staf na zijn actieve carrière.

Sportief directeur Jean-François De Sart bevestigde gisteren dat Standard Renard graag weer naar Luik wil halen. “Renard heeft het profiel waar we naar op zoek zijn, maar hij is niet de enige kandidaat om volgend seizoen doelman te worden bij Standard”, aldus De Sart.

StJo
Foto Belga

Meer voetbalnieuws