Celebs

Johan Vansummeren: "Had ik dat huwelijksaanzoek maar niet gedaan"

Print

Johan Vansummeren: Had ik dat huwelijksaanzoek maar niet gedaan

Johan Vansummeren vroeg een jaar geleden zijn vriendin Jasmine Vangrieken ten huwelijk. Vlak na het winnen van Parijs-Roubaix, voor alle camera's. "Ik heb sindsdien al vaak gedacht: had ik dat maar niet gedaan."

"Niet dat ik dat aanzoek niet meende. Integendeel, maar het moment kon beter. Telkens ik die beelden terugzie, kan ik alleen maar denken: ik zie eruit als een onnozelaar. Nu ja, ik dacht echt dat er op dat moment geen camera's op mij gericht waren", vertelt Vansummeren in P-Magazine.

"Wat Johan en ik ook spijtig vonden: nadien ging het meer over dat huwelijksaanzoek dan over zijn overwinning. Terwijl die overwinning zoveel specialer was. Er worden elke dag mensen ten huwelijk gevraagd, maar er wint maar één iemand per jaar Parijs-Roubaix", vervolgt Vangrieken.

"De trouwplannen zijn erg concreet geworden. We hebben een locatie en een datum en ik heb zelfs mijn trouwkleed al. Nu kunnen we echt niet meer terug. Het enige wat we daarover verder nog kwijt willen, is dat ons trouwfeest niet in het wielerseizoen valt. Als we ene feest geven, willen we dat iedereen daarvan kan genieten. En Johan zeker. Hij moet kunnen eten en drinken wat hij wil."

Lees ook:
Wat vond u van het huwelijksaanzoek van Johan Vansummeren?
Jasmine Vansummeren smokkelt gsm jeugdinstelling binnen

Beeld: Photo News

NIET TE MISSEN