Madame Zsazsa meteen naar de top met rokjesboek

Madame Zsazsa meteen naar de top met rokjesboek

Madame Zsazsa meteen naar de top met rokjesboek

Print
Meerhout - Kim Leysen uit Meerhout, beter bekend als blogster Madame Zsazsa, bestormt de Vlaamse boekentoptien. 'Allemaal rokjes' komt deze week op twee in de top tien non-fictie, achter de ongenaakbare Jeroen Meus.

Kim woont samen met meneer Zsazsa en haar twee zoontjes Jef (6) en Abel (2,5) op een boerderijtje in Meerhout, deelt sinds 2006 twee à drie keer per week haar sniten- naadervaringen op haar blog, maar is daarnaast ook een verwoed tuinierster en een grote fan van vegetarische kost. Het afgelopen jaar werkte ze samen met haar vriendin Els aan het boek 'Allemaal rokjes' dat recent verscheen bij Standaard Uitgeverij en een gigantisch succes blijkt te zijn. De eerste 6.000 exemplaren zijn al verdeeld en de herdruk is gestart.

"Vorig jaar kregen mijn vriendin Els Menten, fotografe en vormgeefster van 'Allemaal rokjes', en ik het idee om een boek te maken met alleen maar patronen voor rokjes. Voor meisjes vanaf twee jaar tot en met maat 46 voor volwassenen. De patronen zijn helemaal niet moeilijk en na een of twee avonden heb je al een fantastisch leuk rokje in elkaar gestoken. Het is de bedoeling dat met ons boek iedere vrouw thuis rokjes kan maken."

Op woensdag 4 april signeert Kim Leysen bij Fnac op de Groenplaats en op zaterdag 7 april in de Standaard Boekhandel, Huidevetterstraat in Antwerpen.

Meer informatie op www.madamezsazsa.blogspot.com.

Eveline Dillen

Foto Elza D.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio