Fons Borginon trekt Open Vld-lijst

Fons Borginon trekt Open Vld-lijst

Fons Borginon trekt Open Vld-lijst

Print
Berchem - Districtsraadsvoorzitter Fons Borginon zal de Berchemse lijst voor de Open Vld trekken tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Ann Bakelants en Kris Gysels staan op plaatsen twee en drie.
De 46-jarige Fons Borginon is door het Berchemse Open Vld-bestuur unaniem verkozen als lijsttrekker voor de verkiezingen op 14 oktober. De huidige voorzitter van de Berchemse districtsraad is zeker geen onbekende. In een niet zo ver verleden was hij ondermeer fractieleider voor Open Vld in de Kamer en kabinetschef van vorig vice-premier Guy Vanhengel.

Ann Bakelants, huidig districtsschepen voor Jeugd, Sport, Dierenwelzijn en Groen en parken, zal de tweede plaats innemen. Zij is 36 jaar en woont in de wijk De Veldekens. De voorzitter van Open Vld Berchem, Kris Gysels, neemt de derde plaats voor zijn rekening. "Met deze top drie hebben we in Berchem gekozen voor een gezonde mix van ervaring, aangevuld met jonge gezichten", zegt de 35-jarige Kris Gysels, die in Oud-Berchem woont. "Onze Open Vld-groep in Berchem is en blijft een hecht team en dat zal de komende maanden zeker duidelijk worden. Open Vld is klaar voor de komende verkiezingen."

TVDB
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio