Peter Van De Velde krijgt hoofdrol in musical 'Ben X'

Peter Van De Velde speelt volgend seizoen een hoofdrol in 'Ben X', de musicalversie van de succesfilm van Nic Balthazar. 'Ben X' vertelt het verhaal van een zwaar gepeste autistische jongen.

fvranckx

"Ik speel de vader van Ben X: de man is getekend voor het leven. Zowel voor publiek als cast belooft 'Ben X' heel vernieuwend te worden. We werken met webschermen. Hierdoor kunnen we van het ene moment op het andere overstappen van de realiteit naar de fictieve wereld in het hoofd van Ben X. Heel speciaal!"

Peter, die net de succesvolle toer van 'Piet Piraat' afsloot met uitverkochte zalen in thuishaven Antwerpen en volop repeteert voor de première van de musical 'Robin Hood' eind deze maand, kreeg van Studio 100 toestemming om 'Ben X' te spelen voor Musical van Vlaanderen.

"Dat ligt niet voor de hand: een speler van Anderlecht gaat ook niet snel even voor Club Brugge spelen. Maar dankzij die vrijheid blijf ik ook na 11 jaar 'Piet Piraat' met plezier spelen!", vertelt de acteur enthousiast in Gazet van Antwerpen.

GuVv Foto PhotoNews

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio