Ornelis en Rogiers 12 dagen op parking Wijnegem Shopping Center

Ornelis en Rogiers 12 dagen op parking Wijnegem Shopping Center

Ornelis en Rogiers 12 dagen op parking Wijnegem Shopping Center

Print
Wijnegem - Drie presentatoren van Q-Music zijn maandagochtend begonnen aan hun stunt 'Het Experiment' op de parking van het Wijnegem Shopping Center. Sven Ornelis, Kürt Rogiers en hun sidekick Wine Lauwers zullen er twaalf dagen radio maken terwijl ze volledig afgesloten blijven van de buitenwereld. Hun enige informatiebron voor de uitzendingen is wat luisteraars hen vertellen.

Ornelis, Rogiers en Lauwers moesten maandag omstreeks 08.30 uur al hun communicatiemiddelen afstaan en zullen twaalf dagen geen gebruik kunnen maken van kranten, televisie of internet. Elke dag presenteren ze een ochtend- en avondblok op Q-Music, waarbij ze zowel echte als verzonnen nieuwsfeiten krijgen doorgespeeld. Hun enige contact met de buitenwereld gebeurt via Wim Oosterlinck en Anke Buckinx, twee andere presentatoren.

In het ootje

Tweemaal per dag moet blijken wie zich het minst in het ootje heeft laten nemen door de luisteraars. Psycholoog Stefaan Lievens zal toelichting geven bij deze tests en de resultaten ervan. Op het einde van de week wordt ook de mentale toestand van de opgesloten presentatoren geëvalueerd.

"Het Experiment" is twaalf dagen lang op de radio maar ook live in beeld te volgen via digitale televisie van Telenet, de Q-app en op Q-music.be. Ook op de parking van het Wijnegem Shopping Center zelf blijft het publiek de hele tijd welkom.

Foto: Q-music

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio