Eerste Geelse vrouwenavond gigantisch succes

Print

Eerste Geelse vrouwenavond gigantisch succes

Geel - Vrouw en maatschappij van Geel heeft de eerste vrouwenavond erop zitten. De 500 toegangkaartjes waren al drie weken geleden uitverkocht. Hier komt zeker een vervolg op.
Feestzaal De Waai was volledig gevuld met vrouwen die zich eens lekker wilden laten verwennen. Naast de podiumacts van Cherylis en Vigina, de modeshow, de talloze vrouwvriendelijke standjes in de foyer, de overvol gevulde goody bag, de lekkere proevertjes werden twaalf vrouwen speciaal in de bloemetjes gezet. Alle genomineerden werden getrakteerd op een daverend applaus, Gerberabloemen en een fles cava. De genomineerden waren Chris Marien (supportersclub ACW), Maria Peeters (bestuur harmonie Larum), Fried Meylemans (kledijploeg kerstmarkten en Gheelamania), José Wouters (Beekhoek), Anoeska (School Zammel), Maria Dams (Larumse verenigingen), Griet Wouters en Mireille Biermans (eerste communie), Kris Karremans (Gerebij), Katrien Vangeel (School Kompas), Vera Leeten (de Leunen en ACW) en Angele Belmans (KVLW en OKRA). De jury koos als eerste vrouwelijke vrijwilligsters Fried Meylemans en Maria Dams uit. Zij kregen de Geelse Gerberaprijs.
Tot 23u werd stevig doorgevierd in feestzaal De Waai. Jong en minder jong, verenigingen en vriendinnengroepen, de Geelse vrouwen hebben genoten van deze avond. Vrijwilligers zijn geest en deeg van onze samenleving. Ze kunnen niet genoeg in de bloemetjes gezet worden.
Op de foto staan de vrouwelijke vrijwilligsters van 2012 te glunderen tussen de inrichters van vrouw en maatschappij. Proficiat, dames!
FOTO: MARC LEYSEN
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio