1 / 2

Agfa-Gevaertfotoclub houdt internationaal fotosalon

De hal en het auditorium van de hoofdzetel van Agfa-Gevaert aan de Septestraat in Mortsel worden dit en volgend weekend ingenomen door de Koninklijke Agfa-Gevaert Fotoclub.

Jan Van De Poel

Die houdt er dan zijn jaarlijks internationaal fotosalon, samen met de 58ste editie van het lentesalon met het werk van zijn leden. Het internationaal fotosalon is goed voor 1.700 digitale beelden en nog eens 800 kleurenfoto's.

"Onder de inzendingen zien we heel wat foto's uit Aziatische landen zoals Singapore, Vietnam en China. Via het internet bereiken we nu eenmaal veel buitenlandse clubs met onze wedstrijd, waarbij we in het verleden ook al heel wat deelnemers uit zulke verre streken hebben gehad", geven fotosalonsecretaris Raymond Lemmens en voorzitter Jan De Gueldre van de organiserende fotoclub aan.

De jury kende de hoofdprijzen toe aan de Indiër Kaushik Majunder in de categorie digitale beelden en aan de Belg José Vereecken in de categorie kleurenfoto's.

Het fotosalon loopt op 10, 11, 17 en 18 maart, telkens van 10 tot 18u bij Agfa Gevaert aan Septestraat 27 in Mortsel. JVdPo

Foto's José Vereecken, Kaushik Majunder

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio