Hanne Claes doet mee voor beste Belgische klusjesvrouw

Hanne Claes doet mee voor beste Belgische klusjesvrouw

Hanne Claes doet mee voor beste Belgische klusjesvrouw

Print
Stabroek - Hanne Claes mag met zekerheid zeggen dat ze tot de vijf handigste vrouwen van ons land behoort. De vijf finalisten van de wedstrijd 'Beste Belgische klusjesvrouw' maken zaterdag uit wie van hen de titel in de wacht sleept. De winnares gaat naar huis met een contract ter waarde van 10.000 euro waarvoor zij tien informatieve doe-het-zelf filmpjes opneemt voor initiatiefnemer Gamma.
De 22-jarige Hanna Claes heeft dankzij haar ouders al heel wat praktijkervaring. Samen met haar vriend Anthony Geers (28) is ze al drie jaar bezig met het verbouwen van hun woning. Toch is er een groot verschil tussen de realiteit en deze wedstrijd. Daar moet je natuurlijk alles alleen uitvoeren.

Hanne is al blij om tot de laatste vijf te behoren. Ze vindt het erg moeilijk om voorspellingen te doen. Nu zaterdag wordt in de Gamma van Machelen uitgemaakt wie van de finalisten het handigst is. De vijf dames krijgen twee uur de tijd om een keukenmeubel te installeren en om de aansluiting van een sanitaire installatie in orde te brengen.

Erik Vandewalle
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio