OCMW Wuustwezel zet beste beentje voor tijdens allereerste Dag van	de Zorg

OCMW Wuustwezel zet beste beentje voor tijdens allereerste Dag van de Zorg

OCMW Wuustwezel zet beste beentje voor tijdens allereerste Dag van de Zorg

Print
Wuustwezel - Het OCMW van Wuustwezel neemt samen met maar liefst 170 zorg- en welzijnsorganisaties deel aan de eerste Dag van de Zorg op zondag 18 maart.
Op de Dag van de Zorg opent het OCMW de deuren van het woonzorgcentrum Sint-Jozef aan de Gasthuisstraat 11 voor iedereen. "Via een aantrekkelijk parcours maak je kennis met onze mensen en diensten. We stellen het volledige woonzorgaanbod voor op een zorgbeurs. Je vindt er informatie over vrijwilligerswerk, ons dienstencentrum, onze thuiszorg, enzovoort. Je kan er op een toffe manier kennis maken met onze dienstverlening en een kijkje nemen achter de schermen van het woonzorgcentrum. Een team van enthousiaste medewerkers en vrijwilligers zetten zich in om de bewoners een warme thuis aan te bieden", vertelt Jan Cools van het OCMW.

De zorgbeurs is op 18 maart vrij toegankelijk tussen 10 en 17u. Tussen 14 en 16u kunt u een kijkje nemen achter de schermen van het woonzorgcentrum. In de cafetaria kunt u nagenieten van een drankje en wat lekkers.

An Van den Ouwelant
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio