Nieuwe inwoners officieel verwelkomd

Nieuwe inwoners officieel verwelkomd

Nieuwe inwoners officieel verwelkomd

Print
Kapellen - Kapellen telde op 1 januari precies 26.512 inwoners. 1448 personen kwamen in 2011 in onze gemeente wonen. Op dinsdag 6 maart werden de nieuwe inwoners uitgenodigd in ‘t Bruggeske om kennis te maken met al wat Kapellen te bieden heeft.
Wie aanwezig was kon niet anders dan onder de indruk komen van dat aanbod. De gemeente had dan ook kosten noch moeite gespaard om alle diensten, bezienswaardigheden, evenementen en andere troeven voor te stellen. Niet minder dan 25 standen en standjes konden in de zaal bekeken en bezocht worden om kennis te maken en informatie in te winnen. Zo was onder andere de brandweer met commandant Ivo Van Assche, de politie met korpschef Luc Gers en het voltallig schepencollege, de OCMW-voorzitter en zelfs een aantal leden van de oppositie aanwezig om de nieuwe inwoners werkelijk zo volledig mogelijk te onthalen.

Burgemeester Dirk Van Mechelen (Open VLD) kondigde in zijn verwelkomingsspeech ook aan dat de politie zone Noord binnenkort met een nieuw veiligheidsplan gaat uitpakken. Daarover later meer.

Roland Haentjens
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio