Slotconcert Liesbeth List op Nekka-nacht

Liesbeth List zal nog een allerlaatste optreden geven. Dat zal plaatsvinden op vrijdag 20 april tijdens de Nekka-Nacht. Dat maakte de organisatie woensdagmiddag bekend.

jatimmermans

De organisatie van Nekka-Nacht heeft woensdag meer toelichting gegeven rond het programma van de 19e editie, die zal plaatsvinden in het Antwerpse Sportpaleis en rond centrale gast Willem Vermandere draait. Naast Raymond van het Groenewoud en Yevgueni wordt er vooral uitgekeken naar levende legende Liesbeth List, die na haar recente afscheidstournee "speciaal voor Vermandere nog een allerlaatste optreden geeft op Vlaamse bodem".

De organisatie benadrukte woensdag in de Antwerpse KBC-Boerentoren dat het hoog tijd was dat "grootmeester Vermandere" eens uitgenodigd werd als centrale gast. Vermandere zelf relativeerde op geheel eigen wijze: "Grootmeester? Ach, ik ben eigenlijk maar een sukkelaar zoals iedereen, met af en toe eens een helder moment." Er stonden volgens Nekka-Nacht in ieder geval een pak artiesten in de rij om met de West-Vlaamse kleinkunstenaar het podium te mogen delen.

Op 20 april spelen uiteindelijk onder meer Raymond van het Groenewoud, Yevgueni, Mira, Axl Peleman, De Vaganten en A La Rum -met de overgebleven leden van de kleinkunstgroep Rum- werk van zichzelf en van Vermandere. Daarnaast pronkt Nekka-Nacht met het allerlaatste optreden van Liesbeth List in Vlaanderen. De Nederlandse List is bij ons vooral bekend voor haar werk met wijlen Ramses Shaffy.

Foto TL

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER