Den Drijhoek in Hove opent de deuren

Den Drijhoek in Hove opent de deuren

Den Drijhoek in Hove opent de deuren

Print
Hove - Den Drijhoek zwaaide maandagavond de deuren open voor het grote publiek. Voortaan kunt u op de Lintsesteenweg in Hove terecht voor een stevige pint of een heerlijke maaltijd. Aan u de keuze. Eigenaar Nick Alliet is alvast trots dat zijn zaak na twee jaar een feit is.

"We hebben hier twee jaar heel hard in gewerkt", vertelt Nick. "Heel mijn familie heeft geholpen, maar vooral met mijn vader Dirk Alliet heb ik hier heel wat uren doorgebracht." De zaak bestaat eigenlijk uit drie delen: een café, het eetgedeelte waar de brasserie en het restaurant in zijn ondergebracht en een zaal die we verhuren voor feesten. Daarnaast zijn er nog twee aparte vergaderzalen, maar die kunnen pas vanaf april in gebruik genomen worden. In de zomer kunnen de mensen buiten eten op ons gezellig zuiderterras."

Trendy bruine kroeg

"Het café zat gisteren al stampvol. Een hoop jong volk, een groep vijftigers, alles door elkaar. En zo hebben we het graag", aldus Nick. "Mijn doel was om het concept van 'de bruine kroeg' een beetje nieuw leven in te blazen, maar wel met de jeugdigheid en de finesse van een trendy café. De brasserie en het restaurant gaan over vier weken open, maar de mensen kunnen hier over enkele dagen al terecht voor een lekkere dagsoep en een boerenboterham."

Info: Den Drijhoek, Lintsesteenweg 2, 2540 Hove. www.dendrijhoekhove.be Iedere dag open van 10.30 tot 00.00 uur. In het weekend tot 2.00 uur.

Eveline Dillen

Foto Dirk Van de Velde

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio