Michaël Roskam: "Spielberg, Scorsese en J.J. Abrams gaan samen Rundskop bekijken"

Print

Michaël Roskam: Spielberg, Scorsese en J.J. Abrams gaan samen Rundskop bekijken

Steven Spielberg, Martin Scorsese en J.J. Abrams zijn van plan Rundskop vandaag samen te bekijken. Dat vertelde regisseur Michaël R. Roskam vrijdagochtend op Q-music.

Sven Ornelis en Kurt Rogiers presenteren hun ochtendshow deze week in Hollywood en ze kregen vrijdag Michaël R. Roskam en Matthias Schoenaerts over de vloer (foto beneden).

De regisseur en hoofdrolspeler van Rundskop schuimen deze week de Oscarfeestjes af en zo kwam Roskam gisteren Steven Spielberg tegen. De twee hadden elkaar al eens kort ontmoet in Brussel bij de première van Spielbergs Kuifjefilm en de Amerikaan herkende zijn Belgische collega meteen.

"Ik ga morgen je film zien samen met Martin Scorsese", vertelde Spielberg. Op dat moment liep J.J. Abrams, de bedenker van de serie Lost en regisseur van onder meer de laatste Star Trek, voorbij. Abrams kreeg prompt een uitnodiging om Rundskop mee te bekijken. "Dus normaal zitten die drie topregisseurs ergens naar Rundskop te zien", zei Roskam.

Schoenaerts, Roskam en de nieuwe agente van Schoenaerts, Hylda Queally, kletsten nadien nog even met de Ierse acteur Colin Farrell (foto bovenaan).

Foto's Q-music/TVG

Nu in het nieuws