1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Deelnemers ‘Oh Oh Cherso’ boos: "Wij zijn geen marginalen"

Wordt de Vlaamse versie van 'Oh Oh Cherso' later uitgezonden of is het afgevoerd? Nader 'Abusexx' Annab gaat ervan uit dat de omstreden realityreeks is uitgesteld wegens de negatieve reacties op de castingbeelden. “Ze noemen ons marginalen. Met welk recht? Voor mij zijn marginalen mensen die op carnavalswagens staan te dansen.”

wverhaert

Barbara Kitsinis kan er niet goed inkomen dat het programma zou zijn afgevoerd. “Ik zou het straf vinden als ze dit zouden schrappen. Dan hebben ze al hun geld weggegooid. Wij zouden dan voor niks drie weken op Kreta hebben doorgebracht. Al hebben we ons goed geamuseerd. De programmamakers hadden ons zelfs gezegd dat er een tweede reeks zou komen als de kijkcijfers meevielen”, aldus Barbara in Gazet van Antwerpen.

"Ik ben niet dom"

Volgens Dietger Belen (23) maken zijn ouders zich geen zorgen over hoe hij zal overkomen. “Er bestaan veel vooroordelen over de groep die in Chersonissos is geweest. Dat we dom zijn en zo. Ik vind mezelf niet dom.”

Lees ook: Pikante fotoshoot 'Oh Oh Cherso' (video) Barbie doet het 4x per dag - Wil nieuwe voorgevel met iedereen delen "Vlaamse Oh Oh Cherso is uitbuiting"

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio