Celebs

Sofie Van Moll: "Ik stop helemaal niet met presenteren"

Print

Sofie Van Moll: Ik stop helemaal niet met presenteren

Sofie Van Moll is driftig. In vorige berichten werd namelijk verkondigd dat de presentatrice haar rol als schermbeeld inruilde voor een job achter de schermen na haar bevalling. "Daar klopt niets van!"

"Het is één groot misverstand. Wat wel klopt, is dat ik gestopt ben met The Expendables, het bandje waar ik in zong. Ik had er niet meer zoveel zin in om elk weekend laat thuis te komen. Het klopt ook dat ik mijn tijd wil nemen om mama te worden. En het klopt al evenzeer dat ik voorlopig achter de schermen verdwijn. Drie dagen in de week werk ik mee aan wat de opvolger moet worden van Man Bijt Hond. Maar ik wil zeker niet stoppen als presentatrice", steekt Van Moll van wal in een krant van Corelio.

"De reden waarom ik die job aanvaard heb, is niet omdat ik het rustiger aan wil doen, maar omdat ik denk dat ik er als presentatrice beter van zal worden. Omdat ik er nog beter door zal leren hoe alles in elkaar zit en hoe dingen werken. Men vergelijkt me nu soms met Martin Heylen en dan denk ik: zo ver ben ik nog helemaal niet. Ik heb nog zoveel te leren."

Beeld: Photo News

NIET TE MISSEN