Wim Ceulemans in concert

Wim Ceulemans in concert

Wim Ceulemans in concert

Print
Heist-op-den-Berg - De 55-jarige Heistse CM-consulent Wim Ceulemans geeft vrijdag 17 februari om 20.30u in de polyvalente zaal van cultuurcentrum Zwaneberg een concert onder de titel Tegenlicht.
Wim Ceulemans is autodidact. Al vanaf zijn 16e speelt hij gitaar.
"Ik schrijf zelf Nederlandstalige liedjes. Mijn probleem is echter dat ik geen partituur kan schrijven en daarom trek ik met mijn muziek naar Bas Bulteel, die ze in partituren verwerkt".
"De liedjes waarmee ik in Tegenlicht uitpak zijn melancholischer, minder diepgaand en met minder pijnpunten dan de nummers die ik vorig jaar in de productie Spiegels bracht", vertelt Wim.

"Voor de voorstelling Tegenlicht heb ik weer een twintigtal nummertjes klaar. Ik word begeleid door goede muzikanten-vrienden zoals Raf Helsen, Bas Bulteel, Els De Doncker, Guy Huygen en mijn zoon Daan Ceulemans".

"Ik heb, op mijn leeftijd, geen ambitie meer in de muziek. Ik blijf het doen omdat ik het graag doe en omdat een aantal mensen het ook willen horen."

"Veel mensen vragen mij wel eens of ik geen cd heb, maar dat heb ik niet; Ik sta er niet afkerig tegenover maar heb er nooit werk van gemaakt", vertelt de bescheiden Wim Ceulemans.

Tickets aan 10 euro. Reservatie in cc Zwaneberg, tel. 015-25.07.70.

FOTO:Wim Ceulemans, een bescheiden, niet meer zo jong Heistse muziektalent, geeft vrijdag een concert in cc Zwaneberg.

pierre anthonissen

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio