Aanrander van minderjarige meisjes aangehouden in Mechelen

De lokale politie van Mechelen heeft afgelopen weekend een man uit Sint-Niklaas opgepakt die ervan verdacht wordt minstens acht feiten van aanranding en exhibitionisme te hebben gepleegd op meisjes van 13 à 14 jaar oud. Dat meldt het parket van Mechelen.

Belga

De man is inmiddels aangehouden door de onderzoeksrechter en overgebracht naar de gevangenis van Mechelen.

De man zou telkens hebben toegeslagen wanneer de meisjes naar school of naar huis reden. De verdachte reed met een witte bestelwagen van het merk Fiat Ducato. Daarop stond in blauwe letters de naam van de firma waarvoor hij werkte.

Hombeek

Op dit ogenblik gaat het enkel om feiten in de Mechelse deelgemeente Hombeek tussen begin dit jaar en de arrestatie van de man, maar mogelijk pleegde de verdachte elders nog gelijkaardige feiten.

Wie meer inlichtingen heeft over de feiten of aanwijzingen heeft dat de man elders nog andere feiten heeft gepleegd, kan terecht bij het team zeden van de lokale recherche van Mechelen op het nummer 015 46 43 21.

Het Mechelse parket benadrukt dat er momenteel geen concrete aanwijzingen zijn dat de verdachte ook in aanmerking komt voor feiten in de Rupelstreek, waar vorig jaar sprake was van enkele (pogingen tot) ontvoeringen van meisjes en vrouwen door middel van een witte bestelwagen.

Foto: Patrick HattoriMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio