Café De Zwaluw klaar voor feestelijke heropening

Café De Zwaluw klaar voor feestelijke heropening

Café De Zwaluw klaar voor feestelijke heropening

Print
Wuustwezel - Morgen start het heropeningsweekend van café De Zwaluw met de nieuwe uitbaters Monique en Pedro. Het koppel is er helemaal klaar voor en gelooft in een vliegende start.
“We zijn nog volop de ramen aan het boenen en de kranen aan het wassen voor het feestweekend”, vertelt een enthousiaste Monique Van Hooydonck (35), “We gaan in totaal drie dagen feesten met veel happy hours, leuke platen en lekkere hapjes!”.

Eén maand geleden besloot het koppel het café over te nemen van Kristel Simons, die door een faillissement genoodzaakt was te stoppen. Om het café optimaal te kunnen runnen, wisselde het gezin hun woning met grote tuin in voor een woonst boven het café. “We zijn vorige week verhuisd en alles is heel vlot verlopen. De kindjes slapen hier goed en we hebben het helemaal naar ons zin!”, aldus Monique. Intussen knapte het duo het café een beetje op maar zoveel is er nog niet veranderd. “We willen de komende maanden nog wel onze eigen stempel doordrukken, uiteraard in overleg met de Loenhoutse Bierhalle die eigenaar blijft van het café. Vorig jaar werd hier alles opnieuw geschilderd dus een make-over was niet nodig. We hebben wel het terras wat opgeknapt”, zegt Monique.

Vrijdagavond breekt het feest los met gratis drank vanaf 20u. Het weekend sluit af met een Crazy Sunday. “Dan draaien we ambiance muziek, een beetje in teken van carnaval. Hoewel we niet echt een ‘carnavalgemeente’ zijn, kunnen we hier wel goed zot doen, ook zonder verkleedkleren aan!”, grapt Monique.

GRWO

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio