Bayern verrast Robben met nieuw contract

Bayern verrast Robben met nieuw contract

Bayern verrast Robben met nieuw contract

Print
Arjen Robben staat op het punt het beste profcontract in zijn loopbaan te tekenen. Bayern München verraste de 28-jarige vleugelaanvaller met een aanbieding die zijn verwachtingen ver overtrof, dat meldt Voetbal International.

Het voorstel van de Duitse 'rekordmeister' zou de Nederlander tot 2015 aan de club binden. Het nieuws komt een beetje als een verrassing. De afgelopen weken verschenen er namelijk berichten in Duitse boulevardbladen, die stelden dat er ergernissen waren over het individualistische optreden van Robben. Bovendien werd de Oranje-international, de laatste jaren, fel geteisterd door allerhande blessures.

Robben heeft het, zowel sportief als privé, uitstekend naar zijn zin in Zuid-Duitsland. "Ik voel me hartstikke goed bij deze club", stelt hij. Met Bayern München heb ik een mooie toekomst."

Langzaam is Bayern bezig een nieuwe ploeg voor de toekomst te creëren. Waarbij vier spelers het hart vormen: sluitstuk Manuel Neuer, verdeler Bastian Schweinsteiger en 'wingers' Franck Ribéry en Arjen Robben. In de ogen van de clubleiding hebben zij vanwege hun kwaliteiten een aparte status. Zij zijn dan ook met afstand de best betaalde spelers.

Foto Reuters

Meer sportnieuws