Brits koppel van 22 wint 56,3 miljoen euro

Brits koppel van 22 wint 56,3 miljoen euro

Brits koppel van 22 wint 56,3 miljoen euro

Print
Een jong paar uit het Engelse Nottingham heeft een half jaar voor zijn gepland huwelijk 45 miljoen pond met Euromillions gewonnen. De beide jonge mensen van 22 jaar werden overweldigd door het nieuws dat de staatsloterij Camelot hen donderdag bracht. "Dit verandert ons leven", zei de jonge supermarktbediende Cassey Carrington. "Nu kan mijn vader zijn verfborstel aan de haak hangen", zei Matt Topham, die als huisschilder in het ouderlijk bedrijf werkt.

"Het is een bedrag waarmee je slim moet omgaan en dat je niet zomaar mag uitgeven", zei de winnares. Beiden willen zich eerst om hun vrienden en familieleden bekommeren. "We moeten alles uitstellen, omdat we voor ons huwelijk gespaard hebben", zei de jonge vrouw. "Nu is alles anders". Haar grote droom van een Aston Martin en een nieuw huis kan nu wel in vervulling gaan.

Ze zijn het tweede Britse paar dat in slechts drie weken tijd meer dan 40 miljoen pond heeft gewonnen met Euromillions. De Britten lijken bij de Europese loterij bijzonder succesvol te zijn. In juli vorig jaar won een echtpaar uit Schotland 161 miljoen pond. In oktober werd een paar uit Cambridgeshire 101 miljoen pond rijker.

Foto Reuters

.

Nu in het nieuws