Bergstraatcomité maakt van parkeerschijf superheld

Print
Heist-op-den-Berg - Het Bergstraatcomité, dat tevreden is met het nieuwe parkeerbeleid, omdat het de parkeerdruk wegneemt en de roulatie bevordert, start een creatieve parkeercampagne, met affiches waarin de parkeerschijf een superheld wordt.
Het Bergstraatcomité pakt uit met een creatieve voorlichtingscampagne die het nieuwe (sinds 1 januari 2011 in voege) parkeerbeleid in 't centrum zal verduidelijken voor de bezoekers. "Als betrokken partij willen wij graag de eerste stap zetten om op een positieve creatieve manier de communicatie van het parkeerbeleid te ondersteunen", zeggen voorzitter Carl De Bie en ondervoorzitter Peter Van den Nouweland van het Bergstraatcomité.

"De huidige signalisatie doet het niet en is voor verbetering vatbaar".

"Anderzijds staan wij volledig achter het gratis parkeren. Wij willen dat positieve beeld bevestigen en ondersteunen".

"In onze campagne wordt de parkeerschijf voorgesteld als een superheld, die beschermt tegen boetes. Het is een herkenbare figuur die de komende maanden nog andere toepassingen zal kennen. De campagne start met affiches die aan de ramen van de winkels zullen komen en op de vier stoepborden in de Bergstraat. Zij moeten een geheugensteuntje zijn voor de regelmatige bezoekers en een kennisgeving voor de nieuwe bezoekers", meent Peter, die het voorstel lanceerde.

ILLUSTRATIE:De affiche met de parkeerschijf als superheld. Foto Reclame De Bie.

pierre anthonissen

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio