Boobs-‘n-Burps maakt borstvoeding hip

Boobs-‘n-Burps maakt borstvoeding hip

Boobs-‘n-Burps maakt borstvoeding hip

Print
Antwerpen -

Wie van plan is borstvoeding te geven moet zeker eens binnenlopen bij Boobs-’n-Burps. De nieuwe winkel op het Zuid brengt alle borstvoedingsinformatie en -benodigdheden onder één dak.

’De kruispuntbank voor voor zwangere buiken, borsten en hun noden.
De Delhaize voor aanstaande en jonge moeders’, zo omschrijft Boobs-’n-Burps zichzelf.

Het is dan ook de supermarkt der borstvoeding: vrouwen vinden er alles wat ze nodig hebben om alles zo goed, aangenaam en plezant mogelijk te doen verlopen.

Te beginnen met een muur vol borstvoedingsbeha’s, van 30 tot 140 euro. Een dertigtallen modellen gaande van basisstuks, over speelse tot sensuele varianten. Ook de beha die La Fille d’O ontwierp samen met oprichtster van Boobs-’n-Burps Roeline Ham hangt ertussen.

Vooraan een uitgebreide collectie kleedjes, topjes en nachtkledij, allemaal met onzichtbare hoekjes, kantjes en flapjes om handig borstvoeding te kunnen geven.

Opmerkelijkst in de zaak is de ’melkbar’. Een toog met krukjes waar verschillende toestellen om af te kolven uitgestald staan: manuele en automatische modelletjes, met prijzen van 60 tot 350 euro. Daar kunnen de mama's de toestellen uittesten alvorens te kopen. Er komt ook wekelijks een lactatiespecialist langs en de zaak geeft verschillende workshops. "Ook voor mannen, want - in tegenstelling tot wat de meesten denken - kunnen ze wél helpen bij de borstvoeding”, glimlacht Katrien. “En een vrouw die gesteund wordt door haar man houdt de borstvoeding langer vol.”

Boobs-’n-Burps opent zaterdag 11 februari en geeft om 15u de eerste infosessie.

Boobs-’n-Burps, Gijzelaarsstraat 20, AntwerpenGdew, Foto Sarah van Den Elsken

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio