Ranstse Sint helpt in Antwerpen

Het team van de vzw JIPPAnimatie organiseerde in de aanloop naar Sinterklaas thuisbezoeken met een gitaar spelende Sint en een toverende Zwarte Piet. Een deel van het gespaarde geld schenkt de vzw nu aan Kiemma. Die organisatie steunt het Sinterklaasfeest in de Kievitswijk achter het Antwerpse centrale station.

Liekens Sylvain

Tom de Noël en zijn vrouw Lien Melotte begonnen in het najaar van 2010 samen Sofie Melotte en Nina Spanoghe de vzw JIPPAnimatie. Bedoeling was om kinderanimatie op een degelijk niveau te brengen. Ze hebben een ruim aanbod dat varieert van babyborrels en kinderfuiven tot workshops en Sintbezoeken.

Als vzw mogen ze geen winst maken dus gingen ze op zoek naar een goed doel om te sponsoren. Dat hebben ze nu gevonden in KIEMMA. Die organisatie ondersteunde al enkele jaren enkele andere vzws en ook het Sinterklaasfeest achter het Antwerpse station werd door hen ondersteund. Zo kregen kansarme en dakloze kinderen niet alleen een fijn feest maar ook nieuw speelgoed. JIPPA schenkt KIEMMA nu 250 euro.

“Hopelijk kunnen ze daarmee ook dit jaar weer een feest organiseren voor de kansarme kinderen.

Met onze JIPPanimatie verhuizen we binnenkort naar Broechem omdat we een grotere opslagplaats nodig hebben.”besluit voorzitter Lien Melotte.

www.jippa.be

Sylvain Liekens
Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio