1 / 2

"Reusachtig veel boezem, vrouwelijke rondingen en blond haar"

Jan Heemskerk, de hoofdredacteur van de Nederlandstalige Playboy, is in zijn nopjes over de naaktshoot van Lesley-Ann Poppe. "Ze heeft een perfect 'Playboy-lichaam'. Hugh Hefner, de baas van Playboy, zal heel tevreden zijn."

rhendryckx

"Reusachtig veel boezem, vrouwelijke rondingen en blond haar: Lesley-Ann heeft een playboyesk lichaam. De seksfactor zal de nieuwsgierigheid prikkelen", zegt Heemskerk vol overtuiging. Playboy edities met BV's op de cover doen het altijd goed, ook in Nederland. "Van een doorsneenummer verkopen we enkele duizende exemplaren in Vlaanderen. Met een BV op de cover forceren we soms een meerverkoop tot 40.000 stuks."

De Playboy met Ann Van Elsen op de cover was de best verkochte editie ooit in Vlaanderen. "Omdat zij iets onschuldig heeft", stelt Heemskerk vast. Lesley-Ann Poppe kan je natuurlijk allesbehalve onschuldig noemen. De lingerieshoot in Ché was tot nu toe de meest onthullende fotoreeks. Haar badpakkenreeks in P-Magazine liet ook niet veel aan de verbeelding over, maar in Playboy laat ze alles zien. "Ik geloof oprecht dat de Vlamingen het laatste stukje van haar lichaam willen zien", besluit Heemskerk.

Vanaf 8 maart, een dag na haar 33ste verjaardag, ligt de Playboy met Lesley-Ann Poppe in de winkel.

Lees ook: Lesley-Ann Poppe zoals u haar nog nooit zag Lesley-Ann Poppe: "Stijlvolle naaktfoto's, geen porno" "Gekneusde tepels na Lesley-Ann Poppe imitatie"

Beeld: Photo News

NIET TE MISSEN