Celebs

Jess Donckers: "Bevredig mezelf als ik niet kan slapen"

Print

Jess Donckers: Bevredig mezelf als ik niet kan slapen

"Mannen die op hun rug gaan liggen en hun vrouw zeggen dat ze haar ding moet doen, dat noem ik geen seks. Dan kan ik evengoed op de versnellingspook van mijn auto gaan zitten", lacht Playboy-model Jess Donckers in TvFamilie.

Jess wil na de daad wel voldaan zijn van genot, maar klaarkomen is geen must. "Seks moet altijd voelen zoals de eerste keer. Onhygiënische mannen met een uitpuilende bos schaamhaar vind ik een afknapper. En de eerste man die flatuleert tijdens het vrijen mag meteen zijn boeltje pakken. Ook domme mannen vind ik een no go."

Jess Donckers kickt dan weer wel op avontuurlijke mannen: "Het is altijd een van mijn fantasieën geweest om in het openbaar stoute dingen te doen. Het triggert mij om betrapt te worden. En een man mag me altijd ’s nachts wakker maken voor een vrijpartij of om me plots te ontvoeren naar zee voor een romantisch avontuurtje."

Jess geeft tot slot nog een tip mee voor slechte slapers. "Als ik niet in slaap kan vallen, vind ik het leuk om mezelf te bevredigen. Dan val ik voldaan en uitgeput in slaap. Ik heb dus geen slapeloze nachten en zal nooit een slaappil nemen."

Lees ook:
Clara Cleymans: "Als ik droevig ben, masturbeer ik"
Alles wat je wilt weten over vrouwen en masturberen
"Ik ben geen pastoor geworden, maar wel blijven masturberen"

Photo News

NIET TE MISSEN