Gorius ontgoocheld na afketsen transfer naar Genk

Gorius ontgoocheld na afketsen transfer naar Genk

Gorius ontgoocheld na afketsen transfer naar Genk

Print
Julien Gorius grijpt naast een transfer naar Genk en gaat de komende maanden alles geven voor KV Mechelen. Ook de laatste uren van de transferperiode hebben geen beweging meer gebracht voor Gorius. "Ik wist vooraf dat een transfer moeilijk zou worden", aldus de 26-jarige Fransman.

"Als je lang onder contract ligt, heb je de zaken niet in de hand. Ik begrijp het standpunt van KV wel, ik ben ook helemaal niet kwaad. Wel een beetje ontgoocheld, want ik vind dat ik deze transfer verdiende, maar tegelijk ben ik trots hier te blijven. Het is helemaal geen oneer om voor deze mooie club te voetballen, integendeel. Daarom wou ik geen ruzie maken of het vuur in brand steken om toch weg te geraken. Ik hou niet van conflicten en daarvoor heeft KV Mechelen mij al veel te veel gegeven."

Toch is het duidelijk dat Gorius in juli of augustus opnieuw op een transfer mikt. "Deze zomer wordt beslissend voor mijn toekomst. Ik ben toe aan een nieuwe stap in mijn carrière, ik voel ook dat de clubleiding dat begrijpt. Aan welke prijs? Wel, 5 miljoen was overdreven, verder meng ik me niet in die discussie. Ik geef de komende maanden alles voor KV en probeer nog beter te doen dan de afgelopen maanden. Wat daarna gebeurt, zien we wel."

ST

Foto Belga

Meer voetbalnieuws