Milito scoort er vier, maar Inter kan niet winnen

Milito scoort er vier, maar Inter kan niet winnen

Milito scoort er vier, maar Inter kan niet winnen

Print
De Italiaanse Serie A staat gewoonlijk niet echt gekend om de vele doelpunten of opwindende matchen, maar dat was gisteren op de midweekspeeldag even anders. Vooral het 4-4 gelijkspel van Inter Milaan tegen Palermo was een match om niet snel te vergeten. Diego Milito van Inter scoorde vier keer, Fabrizio Miccoli van Palermo maakte er drie.

Hoewel de temperaturen ver onder nul zakten in Italië, konden de supporters zich toch opwarmen aan enkele opmerkelijke uitslagen. Het veld in San Siro was amper bespeelbaar door de plotse sneeuw, maar dat hield beide ploegen niet tegen om er een doelpuntenspektakel van te maken. Inter kwam twee maal op achterstand, maar Milito maakte telkens gelijk.

Na de 3-2 van alweer Milito, leek Inter de match te gaan winnen, tot Miccoli zijn tweede van de avond maakte. Zo niet, dacht Milito en hij buffelde al snel de 4-3 binnen. Het werd bijna 5-3, na alweer een doelpunt van Milito, maar deze goal werd afgekeurd voor buitenspel. Miccoli wilde niet onderdoen voor Milito en maakte vijf minuten voor tijd de gelijkmake: 4-4. Met die uitslag kon niemand echt blij zijn, ondanks de vier goals en de hattrick van beide spitsen.

Ook op de andere velden spektakel genoeg. Onze landgenoot Radja Nainggolan legde met Cagliari AS Roma over de knie met 4-2. De andere ploeg uit Rome, Lazio, maakte komaf met AC Milan: 2-0. Udinese won dan weer met 2-1 van Lecce en zag topschutter Di Natale zijn vijftiende doelpunt van het seizoen maken.

Vier andere matchen werden uitgesteld door de overvloedige sneeuwval in Italië.

Beeld: Photo News

Meer sportnieuws