Celebs

Niet-verkochte huis Debby en Nicolas Pfaff in prijs verhoogd

Print

Niet-verkochte huis Debby en Nicolas Pfaff in prijs verhoogd

Debby Pfaff en verloofde Nicolas hebben hun huis in Beveren te koop gezet. Eerder vroeg het koppel 999.000 euro, maar het pand raakt maar niet verkocht voor die prijs. Dus heeft het duo de prijs met 1.000 euro… verhoogd!

Debby en Nicolas Pfaff bieden nu 3 verschillende panden aan. Eerst werd het huis in zijn geheel verkocht, maar nu spreekt hun makelaar over een handelspand op het gelijkvloers, een appartement op de eerste verdieping en een dakappartement op de tweede verdieping. Vraagprijs: 345.000 euro, nog eens 345.000 euro en 310.000 euro. Totaalprijs is nu dus 1.000.0000 euro, zo'n 1.000 euro meer dan de vraagprijs in het begin.

"We denken al een hele tijd aan een nieuwe stek. We zouden het wel fijn vinden, mochten de kinderen elk hun eigen kamer hebben. Dat is nu niet het geval. Ze missen ook een leuke tuin om in te spelen", verklaarde Debby Pfaff eind vorig jaar in TvFamilie. "Pas op, verhuizen is geen dringend project. Of het nu morgen of in 2012 gebeurt, dat maakt voor ons niet zoveel uit."

Lees ook:
Debby en Nicolas Pfaff zetten huis te koop
Debby Pfaff: "Ik heb geen plastische chirurgie ondergaan"
Zoontje van Debby Pfaff bijna vergiftigd
Nicolas en Debby Pfaff zijn geruchten beu: "Ons café draait wel goed"
Debby Pfaff: "Ik heb VTM niet nodig voor mijn huwelijk"

Beeld: Photo News

NIET TE MISSEN