Celebs

Lesley-Ann Poppe bezig met eigen kookprogramma

Print

Lesley-Ann Poppe bezig met eigen kookprogramma

Lesley-Ann Poppe heeft het drukker dan druk. En de blondine wordt ook alsmaar kieskeuriger als het aankomt op het uitkiezen van de aanbiedingen. Zo zou ze bedankt hebben voor een realityprogramma van VT4.

VT4 wou Poppe volgen in haar beautyschool, maar daarnaast wilde de zender ook een blik werpen op het persoonlijke leven van de Vlaamse bekendheid. Dat vond de vrouw niet zo tof, en ze besloot dan ook neen te zeggen tegen dergelijk concept. Nu is Poppe echter druk bezig met het opnemen van een eigen kookprogramma. Binnenkort verschijnt haar tweede boek 'Beauty Food', waarin ze uitlegt hoe voeding je schoonheid kan beïnvloeden. In het programma zou Poppe telkens één gerecht klaarmaken en daarbij uitleggen waarom het gezond voor je is.

"De eerste aflevering draait rond het verlagen van cholesterol. Het ziet er mooi uit, want het wordt door dezelfde ploeg ingeblikt als die van 'De Perfecte Keuken' met Piet Huysentruyt. Eerstdaags wordt het programma aan diverse zenders aangeboden. Dan zien we wel wie het wordt", laat Poppe's manager aan TvFamilie weten.

Lees ook:
Lesley-Ann Poppe showt nieuwe bikini op Twitter
"Gekneusde tepels na Lesley-Ann Poppe imitatie"
Lesley-Ann Poppe: "We experimenteren veel tussen de lakens"
Lesley-Ann Poppe: "Jezus wat heb ik mijn familie aangedaan"
Lesley-Ann Poppe: "Ik heb een lesbische relatie gehad"

Bestel hier het boek Beauty Food van Lesley-Ann Poppe!

NIET TE MISSEN