Dichters komen aan huis in Putte

Print
Putte - Donderdag 26 januari vindt de jaarlijkse gedichtendag plaats. In Putte gaan de plaatselijke dichters naar de mensen toe en gaan in drie huiskamers hun gedichten voordragen.
"Ter ondersteuning van de eigen Putse dichters werd een programma uitgewerkt onder de noemer "dichter bij huis", waarbij het de bedoeling is dat de dichters en hun werk tot in de huiskamers doordringen. Op een drietal locaties wordt een avondvullend programma aangeboden van poëzie en muziek. Een ongedwongen manier om kennis te maken met poëzie van eigen bodem", stelt cultuurschepen Chris Bosmans..

De familie Umans-Liekens in de Bredesraat 153 ontvangt Christine De Wachter en Maria Liekens die er hun werk voordragen.

Bij de familie van historicus-schrijver Seberechts-Bastaens in de Spoelstraat 9 zullen Boudewijn Vandermeulen en Chris Cloots voorlezen.

Bij de familie Cipers-Vlemings langs de Diepestraat 53 zullen Lea Wuyts en Julia Beirinckx hun poëtische kunstwerken brengen;

Voor het muzikaal gedeelte zorgen studenten van de Putse academie.

Deelnemen kan door in te schrijven bij de gemeentelijke cultuurdienst, tel. 015-76.78.88, waar ook meer informatie te bekomen is. Inschrijven is gratis.

pierre anthonissen
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio