Jong - KAV Putte neemt wervelende start.

Print
Putte - Op dinsdag 17 januari ging het nieuwe Putse jong -KAV bestuur van start met hun eerste activiteit: een kookdemonstratie. Op het programma stonden 4 gerechten die allemaal te bereiden zijn in 30 minuten. Blijkbaar is er wel wat interesse in zo'n snel te bereiden maaltijden want er kwamen maar liefst 26 jonge, enthousiaste dames naar de demonstratie!
Als start van deze demonstratie kregen de deelneemsters een glaasje cava aangeboden om 'de vuurdoop' van het nieuwe bestuur te vieren. Daarna werd er uitleg gegeven over het bereiden van de gerechten en de te gebruiken ingrediënten. Toen kon het echte werk beginnen! In de keuken kon men gaan kijken naar de verschillende bereidingen. Wie zich niet kon inhouden en graag een babbeltje sloeg met de vriendinnen kon in de zaal blijven zitten om gezellig bij te praten. Tussendoor kon men proeven van de snelle hapjes die allemaal overheerlijk waren! Als afsluiter stond er voor iedereen nog een tas koffie klaar.

Nu de kop eraf is bereiden we ons stilaan voor op de volgende activiteiten: sport@your place, de musical 'Domino' en juwelen maken met fimo. Geïnteresseerden kunnen surfen naar http://www.jongkavputte.be of stuur ons een mailtje via jongkavputte@gmail.com.

pierre anthonissen
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio