'Freedom in colors' expo van Egyptenaar: een jaar na de revolutie

Print
Boom - 'Freedom in colors' is de titel van een expo van handgeschilderde T-shirts van de hand van de jonge Egyptische kunstenaar Mostafa Zohdy, precies een jaar na de Egyptische revolutie.
De opening van de expositie op 25 januari wordt voorafgegaan door een panelgesprek met als titel 'Een jaar Arabische revolutie. Lente of winter?' met als moderator Jan Leyers met de specialisten Samira Bendadi, journaliste bij MO en Knack en gewezen VRT-journalist Jef Lambrecht. Hij is analist en auteur van het boek "De Arabische revolutie". Het panel wordt vervolledigd door Kris Huybrechts die levensechte ervaringen als ontwikkelingssamenwerker in Egypte als bagage heeft en de Egyptische kunstenaar Mostafa Zohdy. Het panelgesprek heeft plaats in het Congrescentrum De Pitte, in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. Start om 19 uur en vrij toegankelijk na reservatie.

De expo van de handgeschilderde T-shirts "Freedom in colors" heeft plaats van 26 tot 29 januari, in de Sint-Annakapel van het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. De expositie is gratis en loopt van 26 tot 29 januari, elke dag te bezoeken van 10 tot 17uur. Reservatie voor het panelgesprek bij Noord-Zuidraad Boom: isabel.de.deckker@boom.be.

Jan BOEY
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio