Rode Kruis viert een jaar lang haar honderdste verjaardag

Print
Willebroek - Met een academische zitting, tentoonstelling, concert, boek en een feest/fuif wil het Rode Kruis, afdeling Willebroek, haar honderdste verjaardag met iedereen delen.
Het feestprogramma start met de tentoonstelling 'Historiek en Heden: 100 jaar Rode Kruis Willebroek' in de gemeentelijke feestzaal op dinsdag 13 maart. De academische zitting heeft donderdag 15 maart plaats. Eveneens in de gemeentelijke feestzaal is er het 'Concert 100 jaar Rode Kruis Willebroek' met de Koninklijke Fanfare 'Iever maakt Vooruitgang' uit Heindonk en een gastoptreden van Günther Neefs. Afspraak zaterdag 9 juni. De brochure 'Willebroek in Vogelvlucht' is een magazine over deze honderd jaar, dat in augustus in alle Willebroekse brievenbussen valt en meteen een uitnodiging bevat voor het feest op 1 september. Festiviteit om de vele vrijwilligers die het Rode Kruis Willebroek gedurende 100 jaar hielpen, inclusief de bevolking te vieren, voor de financiële en materiële hulp gedurende 100 jaar. Voor het eerste deel moet u inschrijven aan 45 euro per persoon voor het aperitief, muziek en diner. Vanaf 23 uur kan iedereen voor 5 euro deelnemen aan het dansfeest 'Eén EEUW Rode Kruis Fuif'.

Omdat het Rode Kruis haar honderdste verjaardag met diverse activiteiten wil vieren is de rol van de sponsors van cruciaal belang. Opzet is publicitaire vakjes van het sponsorbord van 3 bij 3 meter te verkopen. Elk vakje is 10 centimeter en kost 50 euro. U kan meerder vakjes met elkaar combineren voor een logo of een boodschap. Het sponsorbord zal een heel jaar opgesteld staan in de publieke ruimte van het gemeentehuis en is bij elke Rode Kruisactiviteit visueel aanwezig. Sponsor(aan)vragen: voorzitter@willebroek.rodekruis.be. Info www.willebroek.rodekruis.be.

Jan BOEY
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio