Walter Schroons (43) trekt Mechelse CD&V-lijst in oktober

Walter Schroons (43) trekt Mechelse CD&V-lijst in oktober

Walter Schroons (43) trekt Mechelse CD&V-lijst in oktober

Print
Mechelen - Het partijbestuur van CD&V Mechelen heeft zoals verwacht Walter Schroons (43) uit Muizen voorgedragen als lijsttrekker. Schroons is partijvoorzitter van CD&V Mechelen en gemeenteraadslid.
"Walter Schroons is de geknipte man om de lijst van CD&V Mechelen voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen te trekken", zegt woordvoerder Ron Wagemans. "Hij wordt over alle partijen heen gerespecteerd voor zijn dossierkennis, zijn sociale bewogenheid en zijn inzet voor de stad. Walter zijn expertise als begrotingsexpert op het hoogste niveau is precies wat we nodig hebben in Mechelen, want de volgende zes jaren wachten de stad moeilijke financiële tijden."

Fractieleider Karel Van Butsel, die in 2006 de lijst trok, en Inge Vervotte steunen de voordracht van Walter Schroons. Nationaal voorzitter Wouter Beke maakte het nieuws bekend op de nieuwjaarsreceptie van CD&V Mechelen. Ook Servais Verherstraeten is daarop aanwezig. Schroons (43) is al sinds 1994 gemeenteraadslid en was tijdens de vorige bestuursperiode ook drie jaar schepen van Veiligheid. "Een gezond financieel beleid en meer aandacht voor de mening van de Mechelaar zijn alvast twee van mijn prioriteiten", stelt hij.

Lees meer in onze maandagkrant.

Lees ook: Insiders tippen Walter Schroons als nieuwe lijsttrekker Mechelse CD&V

SVH


MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio