Bas Luyten zet gsm-nummer De Wever op Facebook

Bas Luyten zet gsm-nummer De Wever op Facebook

Bas Luyten zet gsm-nummer De Wever op Facebook

Print
De uitgelekte mail van het kabinet van Vlaams minister Philippe Muyters (N-VA) blijft voor beroering zorgen. Zijn partij wijst ex-kabinetsmedewerker Bas Luyten als schuldige aan. Maar die slaat via zijn Facebookpagina terug door het gsm-nummer van voorzitter Bart De Wever online te zetten. Bovendien dreigt hij met nieuwe onthullingen.

"Wie kan weten of er nog oude mails opduiken waarmee andere partijen Philippe proberen te raken?, dixit Bart De Wever. Alleen Philippe? Dat is toch wat naïef hoor, Bart", klinkt Luyten mysterieus.

"Als ik zowel de interviews van Muyters als BDW hoor en lees, kan ik bijna copy-pasten om hun gedrag van destijds aan te klagen", aldus Luyten, die niet wenst te reageren in de media.

Bij N-VA zelf liggen ze naar eigen zeggen niet wakker van de dreigementen van hun ex-collega.

Motie van vertrouwen

Ook Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) kwam zondag nog eens terug op de gebeurtenissen. "De politiek in het algemeen kan zo'n akkefietjes missen", vertelde hij het het één-programma 'De Zevende Dag'.

"Een motie van wantrouwen - wat op zich al vreemd is want de oppositie heeft nooit haar vertrouwen gegeven aan de Vlaamse regering - is met een kanon schieten op een mug. Daarom moeten we oppassen met een motie van vertrouwen want dan zouden we hetzelfde doen. Maar we gaan dat bespreken binnen de Vlaamse regering", aldus Peeters.


Van Besien: "N-VA is duidelijk geen beleidspartij"
Vereeck over mail Muyters: "Ik speel nooit op de man"
LETTERLIJK: De mail van minister Muyters
"Mail Muyters is zielige matrakkering van Bas Luyten"

Archieffoto

MEEST RECENT