Celebs

Lokale radiozender: "Peter Van de Veire kaapt ons idee"

Print

Lokale radiozender: Peter Van de Veire kaapt ons idee

De lokale Leuvense radiozender 'Radio Scorpio' kondigde een ludieke actie aan: om alle studenten doorheen de blokperiode te helpen, gingen ze een marathonuitzending maken. "Opmerkelijk genoeg kwam Peter Van de Veire enkele uren na het versturen van ons persbericht met hetzelfde idee aanzetten. Hij maait het gras voor onze voeten weg."

De Leuvense studentenomroep 'Radio Scorpio' kondigde onlangs een marathonuitzending aan. Reden: "Alle Leuvense studenten ondersteunen in deze helse examenperiode." Maar de jongelingen zijn boos op Peter Van de Veire. Want die pronkte met net hetzelfde idee, amper enkele uren na de bekendmaking van 'Radio Scorpio'. "Zijn timing is vreemd. Geen acht uur nadat we naar alle pers in Vlaanderen een aankondiging hebben gestuurd, doet Van de Veire exact hetzelfde. Dit kan geen toeval zijn. Scorpio is een kleine vzw, die werkt met vrijwilligers. En dan gaat een zender van de openbare omroep met de eer lopen. Dat hoeven we niet te pikken. Wij waren eerst", klinkt het bij het team.

De marathon van Radio Scorpio vindt maandag 23 januari van 12 uur 's nachts tot en met 6 uur 's avonds plaats. De marathon van MNM zou mogelijk in mei of juni doorgaan.

Beeld: Photo News

NIET TE MISSEN