15 jaar ontbijt aan de deur

15 jaar ontbijt aan de deur

15 jaar ontbijt aan de deur

Print
Essen - 12 februari gaatturnkring Vlug en Blij voor de vijftiende keer duizenden mensen blij maken met een 'Valentijnsontbijt.'
Christiane Dirix van de werkgroep is volop de reserveringen aan het intikken wanneer we de huiskamer binnenkomen. "Het is elk jaar een hele planning.Zeker als je weet dat we elk jaar tussen de 2500 en 3000 ontbijten bezorgen. Vijftien jaar geleden zijn we hiermee begonnen onder impuls van de voormalige voorzitster Hilde Mennes.Vanaf het begin was het al een schot in de roos. Maar liefst 1400 ontbijten gingen het eerste jaar de deur uit."

Voor de leden

De opbrengst hiervan gaat integraal naar de club. Zo kochten we in het verleden al een airtrack en tal van andere toestellen. Ook kunnen we hierdoor ons lidgeld zeer laag houden. Het is dan ook leuk dat de leiding, leden, en ouders allemaal meehelpen om dit tot een goed einde te brengen. Niet evident want in elke zak zit heel wat in. Van een bloemetje, verse pistolets, verse charcuterie een eitje, een flesje cider,... en tal van leuke gadgets. Deze moeten allemaal op zondagochtend bij de juiste mensen op het juiste uur worden afgeleverd. Bij deze al dank aan alle vrijwilligers, leden en sponsors," besluit Christiane.

Info: 036675761, www.vlugenblij.be

Kris Peeters
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio