Vrouw die kinderen overgoot met bijtend product blijft in cel

Vrouw die kinderen overgoot met bijtend product blijft in cel

Vrouw die kinderen overgoot met bijtend product blijft in cel

Print
De 34-jarige Daniella M., die ervan verdacht wordt de twee kinderen van haar vriend uit Kontich overgoten te hebben met een bijtend product, blijft in de cel. Dat heeft de raadkamer in Antwerpen donderdag beslist. De vrouw ontkent nog altijd in alle toonaarden.

Daniella M., haar vriend en zijn twee dochters van 2,5 en 5 jaar wilden op 20 november naar de kinderboerderij gaan. Na een tussenstop begonnen de kinderen te huilen omdat ze hevige pijn hadden. Hun kleren waren ook nat.

In het ziekenhuis bleek dat de kinderen brandwonden hadden opgelopen die wellicht door een bijtend product veroorzaakt werden. Daniella M., een voormalig Braziliaans fotomodel, kwam snel als verdachte in beeld omdat zij even alleen met hen in de wagen zat. De kinderen wezen ook met een beschuldigende vinger in haar richting.

"Mijn cliënte ontkent de feiten. Ze blijft aangehouden omdat er nog een aantal elementen onderzocht moeten worden. Of we tegen de verlenging van haar aanhouding in beroep gaan, moet ik nog met haar bespreken", zegt advocaat Bart Verbelen.

Foto: Het Stuivenbergziekenhuis waar de kinderen werden binnen gebracht

Nu in het nieuws