HVV Schoten organiseert demo-avond

Print
Schoten - Hoe komt het dat sommige mensen vlot en met flair een speech kunnen presenteren, en anderen alleen al bij de gedachte ervan kippenvel krijgen? Hoe kun je je angst overwinnen om te spreken in het openbaar? Hoe kun je nog effectiever voordrachten presenteren, of een publiek helemaal inspireren?
Deze avond,om 20u, houdt de vereniging Toastmasters Antwerpen op uitnodiging van HVV Schoten een demonstratieavond in het Kasteel van Schoten, Kasteeldreef 61, Schoten. Alle geïnteresseerden zijn welkom, de inkom is gratis en gasten hoeven geen voordracht te geven.
    Toastmasters is een wereldwijde vereniging van vrijwilligers die iedereen de kans geeft om zijn communicatie- en leiderschapskwaliteiten te verbeteren, meer bepaald door voordrachten te kunnen oefenen voor een enthousiast en motiverend publiek en daar feedback op te krijgen.
Er wordt geoefend in het geven van voorbereide speeches, improvisatie en het geven van feedback. Tijdens de demonstratieavond wordt het concept vanToastmasters verder toegelicht.
    Wim Coel  

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio