Celebs

Katherine Heigl: "Naaktscènes zijn vreemd"

Print

Katherine Heigl: Naaktscènes zijn vreemd

Katherine Heigl, bekend uit de film 'The Ugly Truth' en tv-serie 'Grey's Anatomy' voelt zich een beetje onwennig op de set van haar nieuwste film 'One For The Money'. Voor deze actiekomedie moet Heigl enkele naaktscènes inblikken en dat vindt de actrice een beetje vreemd. Vooral proberen om niet helemaal naakt voor de camera te staan vindt ze het moeilijkste.

De laatste jaren daalt het aantal actrices dat naakt wil gaan voor een film. Door het internet worden deze naaktscènes immers razendsnel verspreid. Katherine Heigl is van het zelfde oordeel. Voor haar nieuwste film moet ze toch enkele semi-naakte scènes spelen en daar zijn enkele trucs voor. Maar Heigl vindt die trucs gênanter dan het eigenlijke 'naakt' poseren.

Verknipte string

Gedurende een scène waarin ze naakt en geboeid op een bed lag, werden enkele van die trucs toegepast. "Je kan je borsten bedekken met huidkleurige plakkertjes, maar dat is gewoon vreemd. Voor de echte naaktscènes kon ik mijn borsten bedekken met mijn handen of filmde de crew net hoog genoeg zodat ik wel ondergoed kon dragen."

"Gelukkig had ik een vrouwelijk regisseur. Zij toonde veel respect voor de naaktscènes. Zo had ik bijvoorbeeld een string aan, maar enkele delen waren zichtbaar op camera. Dus knipten we enkele stukken uit de string en plakten de rest met tape aan mijn billen. Hilarisch!"

Beeld: Photo News

NIET TE MISSEN