Beckham twee jaar langer bij LA Galaxy

Beckham twee jaar langer bij LA Galaxy

Beckham twee jaar langer bij LA Galaxy

Print
David Beckham blijft dan toch bij Los Angeles Galaxy. Dat maakte de Major League Soccer (MLS) woensdag officieel bekend. De MLS bevestigde daarmee eerder verspreide informatie van de Los Angeles Times.

De 36-jarige ex-kapitein van de Engelse nationale elf bereikte met LA Galaxy een akkoord om zijn contract met twee jaar te verlengen. Hij speelde al van juli 2007 tot eind december 2011 voor de club, die afgelopen seizoen nog de titel pakte in de MLS.

"Dit was een belangrijke beslissing voor mij", aldus 'Becks'. "Ik had enkele aanbiedingen van over heel de wereld, maar ik speel nog heel graag in de Verenigde Staten en wil prijzen pakken met LA Galaxy", verklaarde de Engelsman.

De Franse club Paris Saint-Germain was lang in de running om de middenvelder binnen te halen, maar viste uiteindelijk achter het net. Beckham zou in zijn nieuw contract volgens de Los Angeles Times overigens laten opnemen hebben dat hij tijdens de zomermaanden de club even mag verlaten om op de Olympische Spelen de kleuren van zijn land te verdedigen.

Foto EPA

Meer sportnieuws