Lierse-voorzitter Samy gewond na ongeval

Print

Lierse-voorzitter Samy gewond na ongeval

Maged Samy, de Egyptische voorzitter van voetbalclub Lierse, is afgelopen nacht zwaargewond geraakt bij een ongeval. Hij kwam met zijn wagen onder een vrachtwagen terecht en zat een tijdlang gekneld in zijn voertuig.

Het ongeval gebeurde op de E34 richting Nederland ter hoogte van Lille. Samy kwam omstreeks 3.30 uur met zijn wagen onder een vrachtwagen terecht, een trekker-oplegger met aardappelen aan boord.

De Lierse-voorzitter zat gekneld in zijn voertuig. De brandweer had meer dan een uur nodig om Samy uit het wrak te bevrijden. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

"Onze voorzitter is inderdaad betrokken geraakt bij een ongeval en is naar het ziekenhuis van Turnhout overgebracht. Hij is er ernstig aan toe, maar zijn toestand is niet levensbedreigend. Meer nieuws hebben we momenteel ook nog niet", verduidelijkte Lierse-woordvoerder Terry Verbiest.

Lierse zorgde woensdagavond nog voor een verrassing in de kwartfinales van de Beker van België. De Pallieters gingen na verlengingen met 2-4 winnen bij Standard. Meer dan genoeg voor een plek in de halve finales tegen Lokeren.

Foto: BFM

Meer voetbalnieuws