Sam Wauters zijn songs en verder niets

Een klein jaar geleden bracht de Essense singersongwriter Sam Wauters (30) zaal Rataplan in Borgerhout in vervoering.Aan een immense vleugel trakteerde hij de zaal op een greep uit zijn eigen Nederlandstalige repertoire.Nu is het de bedoeling om deze show met de rest van Vlaanderen te delen. "Op dit moment is het optreden in 't Kerkske de eerste halte.Ik ben benieuwd hoe de mensen die me niet persoonlijk kennen op mijn muziek zullen reageren.

redactie

Ik besef maar al te goed dat mijn muziek misschien niet de grootste hitwaarde heeft, maar ik ben vastbesloten hier mee verder te gaan. Zeker als ik terug kijk op mijn vorige project 'Hotel Imun'.

Mensen gingen met een goed gevoel naar huis. Ik geloof er zeer sterk in, en wil het ook zijn tijd geven."

Niet over één nacht ijs

Sam Wauters is niet aan zijn proefstuk toe.Muziek is heel zijn leven al de rode draad. De Essenaar, die nu in Antwerpen woont, speelde als tiener in zijn eigen opgericht groepje Unaffected, maar daar bleef het niet bij. Naast de Jazzstudio in Antwerpen, het zevende jaar piano aan de kunsthumaniora, Kleinkunst studies aan het Herman Teirlinck intsituut heeft hij veel ervaring opgedaan in tal van projecten zoals de groep Slevensnevels, theaterproducties zoalsCampo, Villanella, Bad van Marie, Luxemburg en Les Rêveurs. Ook zijn vorig project Hotel Imun waar hij artiesten als Vitalski, Jackobond en Guido Belcanto uitnodigde was een succes.

www.samwauters.beinfo: vrijdag 3 februari, Kapelstraat182, Kapellen, Tickets: 10 euro (vvk) 12 euro (kassa) cultuurdienst@kapellen.be - 03 660 67 50

Kris Peeters
Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio